Centenari Metges de Catalunya

Dijous 25 de maig a les 17 h, al Palau de la Música Catalana

Els tiquets d'aquest esdeveniment són Venuts


El 27 de març de 2020 es van complir 100 anys de la constitució del Sindicat de Metges de Catalunya a l’Ateneu Empordanès de Barcelona, però la celebració que hi havia prevista es va haver d'ajornar per l'esclat de la pandèmia de la COVID-19. Ara, un cop recuperada la normalitat anterior al virus, Metges de Catalunya (MC) prepara un gran acte de commemoració del seu centenari.

L'esdeveniment tindrà lloc el dijous 25 de maig a les 17 h al Palau de la Música Catalana de Barcelona i comptarà amb els responsables de les principals institucions i organitzacions sanitàries de Catalunya, així com de les primeres autoritats polítiques.

Si ets afiliat o afiliada de MC i vols assistir-hi, tens fins al 30 d'abril per a reservar la teva entrada fent clic al botó 'INSCRIPCIÓ' que trobaràs en aquesta pàgina web. 

Pots portar un acompanyant i, en aquest cas, has de modificar la xifra d'assistents a 2 i emplenar tant les teves dades com les de la persona amb qui vindràs. És important que la inscripció la feu d'aquesta manera per a assegurar-vos seure junts. 

Esperem comptar amb la teva presència!

DIA I HORA
dijous
25 de maig de 2023
17:00 20:00 Europe/Madrid